Daisypath Anniversary tickers
Wishlist:

1. Notebook Dell Studio 15 i7 processor Done
2. Microsoft Mouse Arc cordless, RM190-RM200
3. Latest iPhone 32GB
4. Notebook MacBookPro for multimedia editing
5. Quicksilver 16' Gadget Bag, RM259
6. External HDD 1.5 TB (Seagate)
7. Nooka Watch, RM499
8. Quicksilver Cap RM60
9. thats for now

039 - Come back again..and go back again..aha

ya mood blogging da mari da..dia mai da..haha..wait for upcoming post about modding my friend (who?!) blogspot..hehe..rasa boring then mau kasi cantek orang punya blog plak..hehe

038 - Nyte all for 07062010

Titow laa korang. Tapi mizie still tak ley titow lagi sebab otw siapkan assignment. hehe

037 - Firaas Bin Saidi


Happy Birthday, birthday boy! Gile ah ko da sweet eighteen (yucks). haha. Semoga panjang umur ye Firaas. Nanti kau nak study dekat Terengganu kan? So, fokus la and jangan la perabih duit family kau tuh. Belajar betul² macam apa yang kau pesan kat aku and Hadi. Sama jugak kami pesan kat kau. Kalau kau ada apa² problem ka? Bagitau la kitorang kang, kalau kami ley tolong kami tolong, kalau kami taley tolong pun kami tetap akan cari cara untuk tolong ko. So dun worry la, lagi pun kita kan SAHABAT.

036 - Sepi Sekuntum Mawar Merah


Sepi Sekuntum Mawar Merah by VE (tribute to Ella)

Berulang kali ku mencuba
Memujuk hati
Lupakan semua
Kenangan...

Namun mimpi bertemu lagi
Di saat engkau
Tiada di sisi...

Ku berpegang pada janji
Tercipta ... antara kita dulu
Hilangmu tiada berganti
Biarlah ... begini

Ku belayar di lautan
Tidak bertepian
Sesekali disedarkan
Ombak yang mendatang
Aku seperti hilang
Punca arah dan ... tujuan

Aku puisikan namamu
Bersama rindu
Di dalam sendu ...

-------------------------------------------------------------

haha.. at last mizie suda ade mood untuk berblogging balik! O YEAH! Macam² menda nak cerita nie weyh

035 - Further Study at..

tadaaa. Siot lame dowh tak update blog. Berserabut dah blog nie. Maybe blog nie akan diperbaharui, owh title 'Under Construction' ar lepas nie. haha. Itu pun kalau rajin la. KALAU RAJIN. Ok then. Back to the title of this entry. Bab sambung belajar di mana?? ya ya ya. Mizie sedar result SPM tak der la segempak mana an? So dapat offer pon daripada port yang biasa² je. I got offer at .... jeng³...

TOC
*Click at the logo for their official site page

study for Diploma in Motorsport Technology (DMS) PA8959. Owh, I'm very glad to get a rare course for study. Alhamdulillah. Then, college nie located at Petaling Jaya, so area situ kan taraf tinggi, kena pandai ber-budget la dok sane. Except kalo anak Datuk. haha. idak pon ngorat anak Datuk ke? ngehehe. Even title TOC nie hanya 'College' tapi TOC is the best, ultimate, greatest Automotive College in Asia. *applause* I'm proud to study there soon. So here the career option after grad from there,
With a variety of marketable skills, graduates can work for a race team, performance car workshops or performance car manufacturers and suppliers. Many potential high-paying jobs are available around the world for skilled and experienced high-performance automotive professionals.
Maksudnya, dengan Dip. in Motorsport Technology tuh, kita berpeluang tuk bekerja ini racing team (Lotus F1), performance car workshops. The more professional/experience u are in this type of career, the more salary u get² laaaa. haha. Besides that, facilities and practical stuff yang diorang sediakan kat college tuh all are world class. Konklusinye, study kat sini pon mahal, jadi kene la mizie study betul² and kalau boleh kene jadi yang terbaek diantara yang terbaek ada kat situ. that's all!

I'll be there on 3rd May 2010 and menetap kat rumah sewa area Petaling Jaya, so kalau ada yang nk berjumpa tuh calling la ye! haha. caloo.

034 - Flu and Desktop

Flu


Aduih, bangun je tito tetiba je dapat selesema. I hate this sick!! It make me hard to do something although taking a nap. nayy. Hari nie rase macam nak showoff lak spec DESKTOP yang kurang stamina nie.


CustomDesktop

ye ye ye ye. Desktop ku customizable

CPU type : Intel Core 2 Quad Q9400 (2.66 GHz)
Motherboard : Gigabyte GA EP45 DS4p
System Memory : 4GB DDR2
Graphic Card : ATI Radeon HD 4850
Monitor : Samsung Syncmaster 2233SW (22')
Storage : 1TB
Operating System : Microsoft Windows 7 Ultimate

tengok..takde la segempak mana macam korang punye..huhu

033 - In the World of Thinking Wisely

Salam. Sudah lama mizie x ber-blogging macam dulu kan? (elleh, dulu ke, bila² ke?..sama je tgk ko blog takde apa pun yang best..hahah). Sekarang baru dapat mood nk ber-blog balik. Yup after SPM, terus beban dalam diri nie da PERGI tapi result yang menanti entah apa pulak? Ngeri ooo. Maybe a nightmare before the PLKN. kah kah kah Insyaallah, lepas nie mizie akan cme out with new info about my life? my wish? my heart? my addicts? my work? all in this modern journal. see ya!
Related Posts with Thumbnails