Daisypath Anniversary tickers
Wishlist:

1. Notebook Dell Studio 15 i7 processor Done
2. Microsoft Mouse Arc cordless, RM190-RM200
3. Latest iPhone 32GB
4. Notebook MacBookPro for multimedia editing
5. Quicksilver 16' Gadget Bag, RM259
6. External HDD 1.5 TB (Seagate)
7. Nooka Watch, RM499
8. Quicksilver Cap RM60
9. thats for now

037 - Firaas Bin Saidi


Happy Birthday, birthday boy! Gile ah ko da sweet eighteen (yucks). haha. Semoga panjang umur ye Firaas. Nanti kau nak study dekat Terengganu kan? So, fokus la and jangan la perabih duit family kau tuh. Belajar betul² macam apa yang kau pesan kat aku and Hadi. Sama jugak kami pesan kat kau. Kalau kau ada apa² problem ka? Bagitau la kitorang kang, kalau kami ley tolong kami tolong, kalau kami taley tolong pun kami tetap akan cari cara untuk tolong ko. So dun worry la, lagi pun kita kan SAHABAT.

1 kata²:

rarafadzil said...

wehh, asal tade tempat like ? aku malas ahh nak comment, lagipun aku dah letak footprint kat cbox kau. aku suka post kau yang nie. LIKE :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails